Tani Viber ju mundëson video thirrje në grup deri në 20 persona, pa kufizime

Viber grup video call deri ne 20 persona

Viber ka prezantuar zyrtarisht një tipar të ri dhe shumë të dobishëm për përdoruesit e saj – thirrjet në video me grupe deri në 20 persona, pa asnjë kufizim kohor për thirrje.

Thirrjet në grup janë tani në dispozicion për të gjithë përdoruesit e Viber.

Grupet në Viber, sipas pronarit të aplikacionit – Rakuten, ofrojnë një lidhje të shpejtë me një ngarkesë të ulët të transferimit të të dhënave, e cila mundëson komunikim të pandërprerë të deri në 20 njerëz në të njëjtën kohë, paralelisht.

Për të mbrojtur të dhënat e përdoruesve të saj, aplikacioni mbron hyrjen në informacion nga thirrjet e përdoruesve dhe siguron që të gjitha komunikimet të zhvillohen në një mjedis të sigurt me theks në intimitet për secilin pjesëmarrës në thirrje.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code