WordPress Vs HTML

WordPress Vs HTML – Cila është zgjedhja më e mirë për faqen tuaj?

Doni të lançoni faqen e biznesit tuaj por nuk e dini se cili është opsioni më i mirë për juve? WordPress dhe HTML statike janë dy opsionet më popullore dhe të përdorura nga bizneset. Më…

10 comments
Çfarë janë Shortcodes ne WordPress

Shumë persona pyesin se çfarë janë Shortcodes në WordPress? Mësoni ato tani!

Shumë persona pyesin se çfarë janë Shortcodes në WordPress. Në këtë artikull të shkurtër, ju do të kuptoni rëndësinë e shortcodes në WordPress! Shortcodes në WordPress u prezantuan në versionin 2.5 dhe që prej asaj…

14 comments
Si te fitoni besimin e faqes tuaj ne internet

Disa këshilla si të fitoni besimin e klientëve tuaj me faqen e internetit

Para se të blejnë nga ju, klientët vëzhgojnë shërbimet dhe produktet tuaja. Nëse po përpiqeni të tërhiqni klientë dhe të fitoni besimin e tyre, përdorni strategjitë e mëposhtme. Dhe më e rëndësishmja, ju mund të…

add comment
Krijo ikon ne webfaqe falas

Gjashtë WebFaqe ku ju mund të gjeni ikona falas për faqen tuaj!

Ikonat janë bërë pjesë e pandashme e dizenjimeve web, posterave, broshurave etj. Në vend që të ridizenjoni një ikonë të caktuar, ju mund t’i shkarkoni ato në formate të  ndryshme dhe ti përshtatni ato individualisht….

add comment
Funksione të rëndësishme për SEO Yoast

10 Funksione të rëndësishme për SEO Yoast në WordPress

Nëse keni një uebfaqe WordPress dhe e dini se çfarë do të thotë SEO, atëherë shanset janë tashmë të instaloni shtojcën Yoast SEO WordPress. Duke pasur parasysh faktin që kjo shtojcë mund të jetë mjaft…

49 comments
Fito para me WordAds ne WordPress

Tani me WordAds mund të fitoni para në WordPress

WordPress ka lajmëruar që po e bëjnë ndërlidhjen e rrugës së vet për blogerët për të përfituar para. Ata kanë lajmëruar një program të ri të quajtur WordAds që ua mundëson zotëruesve të uebfaqeve të…

9 comments
Emri i duhur domainit per webfaqe

10 këshilla si të zgjedhim emrin e Domain-it të duhur për biznesin tonë!

Zgjedhja e një emri domain është i ngjashëm me zgjedhjen e një emri të kompanisë – kjo kërkon shumë mendim dhe konsideratë. Emri juaj i domain është identiteti juaj në internet; ju doni të bëni…

add comment
Linux apo Windows per hosting

Cila është zgjidhja më e mirë Windows apo Linux për hostimin e web faqes tuaj?

Shumica e hosteve do t’ju japin një zgjedhje midis një serveri në Linux dhe një serveri në Windows. Lloji i serverit që ju nevojitet varet nga ajo lloj gjuhe programimi ose baze të dhënash që…

add comment
Si te permiresoni SEO-n ne faqen tuaj

Mënyra të thjeshta si të përmirësoni SEO-n e faqes tuaj WordPress

Suksesi i faqes suaj varet nga trafiku. SEO, është vendimtar për të tërhequr lexuesit apo klientët në faqen tuaj. Më poshtë janë disa këshilla për përmirësimin e SEO-s të faqes tuaj të WordPress. Përmirësoni shpejtësinë e faqes suaj…

add comment

Google AdSense çfarë është dhe si funksionon ?

Nëse jeni fillestar në Blogging dhe në botën në internetit në përgjithësi, ju mund të keni dëgjuar për Google Adsense ose keni parë reklama Adsense kur keni kontrolluar diçka në Google dhe vizituat një faqe…

add comment