Visitor statistics

Si të shtojmë vizitat pasi të kemi ndërtuar një webfaqe?

Pasi kemi ndërtuar faqen dhe e kemi lancuar, duhet t’i kushtojmë vëmëndje shtimit të vizitave. Puna më e vështirë është që të bëjmë vizitorët të vijnë dhe të zgjedhin faqen tonë në vend të një…

add comment
Funksione të rëndësishme për SEO Yoast

10 Funksione të rëndësishme për SEO Yoast në WordPress

Nëse keni një uebfaqe WordPress dhe e dini se çfarë do të thotë SEO, atëherë shanset janë tashmë të instaloni shtojcën Yoast SEO WordPress. Duke pasur parasysh faktin që kjo shtojcë mund të jetë mjaft…

49 comments
Si te permiresoni SEO-n ne faqen tuaj

Mënyra të thjeshta si të përmirësoni SEO-n e faqes tuaj WordPress

Suksesi i faqes suaj varet nga trafiku. SEO, është vendimtar për të tërhequr lexuesit apo klientët në faqen tuaj. Më poshtë janë disa këshilla për përmirësimin e SEO-s të faqes tuaj të WordPress. Përmirësoni shpejtësinë e faqes suaj…

add comment

Disa mënyra që faqja juaj e internetit të klikohet më shumë

Nëse keni një faqe interneti, padyshim do të donit të kishit shumë vizitorë. Për t’a bërë këtë nuk është një detyrë e vështirë, por duhet të investoni kohën tuaj. Më poshtë do të gjeni 5…

add comment

Çfarë është SEO ? Disa hapa si ta përmirësoni SEO-n!

SEO është një nga mënyrat më të mira për t’u siguruar që audienca juaj t’ju gjejë online. Përmirësimi i SEO-s përfshin një sërë mënyrash dhe taktikash të ndryshme. Për këtë do j’u shpjegojmë disa hapa…

add comment

Këshillat më të mira për dizanjin e faqes së internetit WordPress

Një kompani duhet të përqendrohet në aspekte të shumta për të siguruar që faqja përfundimtare të jetë sa më efektive dhe e shpejtë. Këtu janë pesë këshillat më praktike për dizenjimin e faqes suaj WordPress….

add comment