Kur mashkulli ju do vetëm për seks

Shenjat që tregojnë se ai vetëm dëshiron të bëjë seks me ty, asgjë më shumë

Është ndjesi e veçantë kur filloni të dilni me dikë, e veçanërisht kur ka “kimi” mes juve dyve. I ndjeni emocionet e një “lidhje dashurie”, ju pëlqejnë bisedat dhe vlerat e përbashkëta që i ndani…

add comment
Seksi ne shtrat - keshilla per seks

Tri gjëra të rëndësishme që kërkon ai në shtrat “Dhe ty nuk e dije”

Këto tri pika kyçe nuk kanë të bëjnë as me truket, këshillat apo kënaqësitë seksuale, madje as për rolin e udhëheqësit në krevat. Këto janë këshilla serioze për një marrëdhënie, madje nga ato që shumë…

add comment
Deshironi ta cmendni partnerin tuaj

Dëshironi ta ‘çmendni’ partnerin tuaj? Kur është koha ta bëni atë!

Meshkujt kryesisht në mëngjes zgjohen me ereksion. Përdoreni atë fakt dhe në vend që t’i lini të merren me “vetveten” apo t’i lini të presin deri në mbrëmje Kurdiseni orën 15 minuta para se që vërtet do…

add comment
Fantazit seksuale tek femrat

Fantazinë seksuale të cilën femrat e ëndërrojnë, por nuk e pranojnë

Përderisa ana fizike e seksit e ka rëndësinë e vet, fantazia dhe imagjinata shpeshherë nuk e marrin vëmendjen e duhur dhe çiftet nuk e kuptojnë se këto dyja janë tejet të rëndësishme për një jetë…

add comment
Seksi i mengjesit

Të bërit seks në mëngjes e forcon lidhjen dhe intimitetin

Në vend se vikendeve ta vazhdoni gjumin, ndoshta më mirë është ta lini alarmin për një sesion të shpejtë në mëngjes. Seksi i mëngjesit mund të ketë shumë përfitime shëndetësore, duke përfshirë forcimin e sistemit…

add comment

Pse “Seksi i Pajtimit” është më i mirë sesa ai normal?

Çiftet pajtohen se ka diçka tejet pasionante që vjen pas një fjalosjeje të madhe – seksi pas debatit! Dhe përderisa disave mund t’u duket e çuditshme ky ndryshim drastik i rrethanave, shkencëtarët faktikisht e kanë…

add comment

Çfarë mendojnë meshkujt derisa janë duke bërë dashuri?

Sikur të dinin femrat për çka mendojnë meshkujt derisa bëjnë dashuri, do të nevrikoseshin më pak Edhe një dëshmi që jemi dy botë të ndryshme! Shumë hulumtime kanë treguar që derisa bëjnë dashuri meshkujt janë…

add comment

Kënaqësia femërore: Pesë çelësat e orgazmës femërore

Për të arritur kulmin është i nevojshëm një kalim njohës dhe i pëlqimit në vetvete i preferencave dhe instinkteve. Mbi të gjitha, ato të një trupi të aftë për të dhënë emocionet e vërteta. Ndërlikime,…

add comment

Harrojeni paralojën: Kënaqësia e femrave me mendimet erotike!

“Tani e tutje harrojeni paralojën, çelësi i kënaqësisë seksuale te femrat gjendet në trurin e tyre!” – konstatojnë shkencëtarët e Universitetit të Otavës Nëpërmjet një studimi të madh ata kanë intervistuar femrat të cilat kanë vështirësi…

add comment

Sa shpesh duhet të bëjnë çiftet seks për të qenë të lumtur!

Sa shpesh rekomandohet të bëni seks? Një herë në muaj? Çdo ditë? Dy herë në javë? Ka shumë hulumtime për këtë pyetje, saqë mund të mendoni se seksi është diçka për çfarë dëshirojnë të flasin…

add comment
Translate »