Oscars-Carlo-Allegri

Shtyhet për së paku tetë javë mbrëmja e “Oscars 2021”

Bordi i guvernatorëve të Akademisë së Arteve dhe Shkencave, të cilët organizojnë ceremoninë vjetore, u takuan përmes “Zoom”-it të hënën për të diskutuar datën që do të zhvillohet ceremonia e 93-të e ndarjes së çmimeve…

add comment