20 fakte për Steve Jobs që do t’ju habisin jo pak

Pavarësisht arritjeve të padiskutueshme të një nga njerëzve më inovatorë të kohës sonë, rruga e Steve Jobs drejt suksesit mund të jetë shumë gjëra, përveçse e zakonshme 1. Steve Jobs u birësua nga Clara dhe…

add comment

Kini pak durim, vajza: Ja në ç’moshë do të vijnë orgazmat më të papara!

Nëse ndjeni vështirësi në arritjen e orgazmës, nuk jeni të vetmet. Një në tre 3 gra has probleme për të arritur kënaqësinë seksuale, ndërsa 80% e femrave e kanë të vështirë të arrijnë orgazmën vetëm…

add comment
Translate »