WordPress Vs HTML

WordPress Vs HTML – Cila është zgjedhja më e mirë për faqen tuaj?

Doni të lançoni faqen e biznesit tuaj por nuk e dini se cili është opsioni më i mirë për juve? WordPress dhe HTML statike janë dy opsionet më popullore dhe të përdorura nga bizneset. Më…

10 comments
Çfarë janë Shortcodes ne WordPress

Shumë persona pyesin se çfarë janë Shortcodes në WordPress? Mësoni ato tani!

Shumë persona pyesin se çfarë janë Shortcodes në WordPress. Në këtë artikull të shkurtër, ju do të kuptoni rëndësinë e shortcodes në WordPress! Shortcodes në WordPress u prezantuan në versionin 2.5 dhe që prej asaj…

14 comments
Si te fitoni besimin e faqes tuaj ne internet

Disa këshilla si të fitoni besimin e klientëve tuaj me faqen e internetit

Para se të blejnë nga ju, klientët vëzhgojnë shërbimet dhe produktet tuaja. Nëse po përpiqeni të tërhiqni klientë dhe të fitoni besimin e tyre, përdorni strategjitë e mëposhtme. Dhe më e rëndësishmja, ju mund të…

add comment
Si te permiresoni SEO-n ne faqen tuaj

Mënyra të thjeshta si të përmirësoni SEO-n e faqes tuaj WordPress

Suksesi i faqes suaj varet nga trafiku. SEO, është vendimtar për të tërhequr lexuesit apo klientët në faqen tuaj. Më poshtë janë disa këshilla për përmirësimin e SEO-s të faqes tuaj të WordPress. Përmirësoni shpejtësinë e faqes suaj…

add comment

Si mund të përfitoni para me metodën WordPress?

WordPress është ndërtuesi më popullor i faqes në botë dhe sistemi i menaxhimit të përmbajtjes. Në varësi të synimeve dhe interesave tuaja, ju mund të krijoni të ardhura të ndryshme me pak kohë dhe shpenzime…

2 comments

Disa mënyra që faqja juaj e internetit të klikohet më shumë

Nëse keni një faqe interneti, padyshim do të donit të kishit shumë vizitorë. Për t’a bërë këtë nuk është një detyrë e vështirë, por duhet të investoni kohën tuaj. Më poshtë do të gjeni 5…

add comment

Disa udhëzime se si të përdorim WordPress-in?

Worpress-i është platforma më e fuqishme e bloggereve në botë, me 58% të numrit të përdoruesve. Pothuajse 100,000 faqe interneti krijohen çdo ditë. Në këtë tutorial do t’ju japim udhëzime të hollësishme se si të…

add comment

Këshillat më të mira për dizanjin e faqes së internetit WordPress

Një kompani duhet të përqendrohet në aspekte të shumta për të siguruar që faqja përfundimtare të jetë sa më efektive dhe e shpejtë. Këtu janë pesë këshillat më praktike për dizenjimin e faqes suaj WordPress….

add comment

5 këshilla se si ta bëni faqen tuaj WordPress më të shpejtë

Kur vendosni të filloni faqen tuaj personale, një nga gjërat më të rëndësishme është shpejtësia e internetit. Përshtypja e parë kur dikush hyn në faqen tuaj të internetit është vendimtare për t’i bërë ata të…

add comment