Mendimet e meshkujve per seks

A ju intereson se çka mendon secili mashkull kur nuk mendon për seks?

A ju intereson se çka mendon secili mashkull kur nuk mendon për seks? Përgjigjja është – për asgjë! Të paktën nëse gjykojmë sipas librit të autorit britanik Sheridan Simove “What Every Man Thinks About Apart…

add comment
Kur mashkulli ju do vetëm për seks

Shenjat që tregojnë se ai vetëm dëshiron të bëjë seks me ty, asgjë më shumë

Është ndjesi e veçantë kur filloni të dilni me dikë, e veçanërisht kur ka “kimi” mes juve dyve. I ndjeni emocionet e një “lidhje dashurie”, ju pëlqejnë bisedat dhe vlerat e përbashkëta që i ndani…

add comment
Si ta kuptoni nje femer qe ka bere seks

Si mund ta kuptoni nëse një femër sapo ka bërë seks!

Meshkujt është shumë lehtë t’i kuptosh kur kanë pasur seks. Ua tregojnë vetë. Por, si qëndron puna me gratë? Si ta kuptoni nëse ajo ka kaluar një mbrëmje pasionante? Meshkujt është shumë lehtë t’i kuptosh…

add comment
Ku ndryshojnë epshi, dashuria dhe seksi

Ku ndryshojnë epshi, dashuria dhe seksi nga njeri-tjetri

Kënaqësia seksuale, kjo veçori e jona për seksin, na ka bërë të sillemi më nazelinj në marrëdhëniet seksuale. Në vend që t’ia kërcejmë një femre, thjesht sepse ajo është në ashk (oestrus), siç bëjnë të…

add comment
Fantazit seksuale tek femrat

Fantazinë seksuale të cilën femrat e ëndërrojnë, por nuk e pranojnë

Përderisa ana fizike e seksit e ka rëndësinë e vet, fantazia dhe imagjinata shpeshherë nuk e marrin vëmendjen e duhur dhe çiftet nuk e kuptojnë se këto dyja janë tejet të rëndësishme për një jetë…

add comment

Pse “Seksi i Pajtimit” është më i mirë sesa ai normal?

Çiftet pajtohen se ka diçka tejet pasionante që vjen pas një fjalosjeje të madhe – seksi pas debatit! Dhe përderisa disave mund t’u duket e çuditshme ky ndryshim drastik i rrethanave, shkencëtarët faktikisht e kanë…

add comment

Çfarë mendojnë meshkujt derisa janë duke bërë dashuri?

Sikur të dinin femrat për çka mendojnë meshkujt derisa bëjnë dashuri, do të nevrikoseshin më pak Edhe një dëshmi që jemi dy botë të ndryshme! Shumë hulumtime kanë treguar që derisa bëjnë dashuri meshkujt janë…

add comment

Kënaqësia femërore: Pesë çelësat e orgazmës femërore

Për të arritur kulmin është i nevojshëm një kalim njohës dhe i pëlqimit në vetvete i preferencave dhe instinkteve. Mbi të gjitha, ato të një trupi të aftë për të dhënë emocionet e vërteta. Ndërlikime,…

add comment

Harrojeni paralojën: Kënaqësia e femrave me mendimet erotike!

“Tani e tutje harrojeni paralojën, çelësi i kënaqësisë seksuale te femrat gjendet në trurin e tyre!” – konstatojnë shkencëtarët e Universitetit të Otavës Nëpërmjet një studimi të madh ata kanë intervistuar femrat të cilat kanë vështirësi…

add comment

Gjashtë gjërat që burrat i pëlqejnë tek gjoksi i grave

Bukuria e gjoksit femëror tek burrat është aq e fortë sa shumë gra kalojnë orë të tëra në pasqyrë duke zgjedhur veshjen e duhur që e ekspozon këtë pjesë të trupit. Por, çfarë duan vërtetë…

add comment

Sa shpesh duhet të bëjnë çiftet seks për të qenë të lumtur!

Sa shpesh rekomandohet të bëni seks? Një herë në muaj? Çdo ditë? Dy herë në javë? Ka shumë hulumtime për këtë pyetje, saqë mund të mendoni se seksi është diçka për çfarë dëshirojnë të flasin…

add comment
Translate »