Fantazit seksuale tek femrat

Fantazinë seksuale të cilën femrat e ëndërrojnë, por nuk e pranojnë

Përderisa ana fizike e seksit e ka rëndësinë e vet, fantazia dhe imagjinata shpeshherë nuk e marrin vëmendjen e duhur dhe çiftet nuk e kuptojnë se këto dyja janë tejet të rëndësishme për një jetë…

add comment

Gjashtë gjërat që burrat i pëlqejnë tek gjoksi i grave

Bukuria e gjoksit femëror tek burrat është aq e fortë sa shumë gra kalojnë orë të tëra në pasqyrë duke zgjedhur veshjen e duhur që e ekspozon këtë pjesë të trupit. Por, çfarë duan vërtetë…

add comment

Sa shpesh duhet të bëjnë çiftet seks për të qenë të lumtur!

Sa shpesh rekomandohet të bëni seks? Një herë në muaj? Çdo ditë? Dy herë në javë? Ka shumë hulumtime për këtë pyetje, saqë mund të mendoni se seksi është diçka për çfarë dëshirojnë të flasin…

add comment

Në cilën moshë femrat kanë impuls të shtuar seksual?

Duket që në gjithë këtë rolin më të madh nuk e ka as partneri, as statusi dashuror, por ora biologjike dhe rrahjet e zëshme të zemrës së tyre. Në të tridhjetat, por edhe në të…

add comment
Translate »