COVID-19 Mjekët zbulojnë një simptomë të re

COVID-19: Mjekët zbulojnë një simptomë të re, më e përhapur te të rinjtë

Duke qenë se më shumë të rinj po infektohen me COVID-19, mjekët kanë vënë re simptoma të ngjashme, të cilat nuk janë fort të përhapura te njerëzit e tjerë. Temperatura dhe ethet kanë qenë simptomat…

add comment

Çfarë është sulmi në tru dhe cilat janë simptomat?

Sulmi në tru është urgjencë mjekësore dhe ndër shkaktarët kryesorë të vdekjeve në botë. Sulmet në tru shkaktohen kur enët e gjakut në tru shpërthejnë, ose kur zhvillohet ndonjë bllokadë. Nëse nuk trajtohet, qelizat në…

add comment