Filmi i Eurovision - Demi Lovato

Publikohet filmi për “Eurovisionin” – historia interesante e këngëtarëve islandezë që dëshironin ta fitonin konkursin

Për ata që ende ndjehen të shqetësuar pas anulimit të konkursit të sivjetëm të këngës “Eurovision”, dhe duhet të ketë një ose edhe dy nga ju atje – këtu është diçka për të shtuar boshllëkun,…

1 comment
Translate »