Ku ndryshojnë epshi, dashuria dhe seksi

Ku ndryshojnë epshi, dashuria dhe seksi nga njeri-tjetri

Kënaqësia seksuale, kjo veçori e jona për seksin, na ka bërë të sillemi më nazelinj në marrëdhëniet seksuale. Në vend që t’ia kërcejmë një femre, thjesht sepse ajo është në ashk (oestrus), siç bëjnë të…

add comment
Translate »