Divorci dhe Seksi

Marrëdhënia intime pas shkurorëzimit

Askush nuk flet për këtë, por shumë flasin. Ja sekreti. Pavarësisht se sa e zakonshme është seksi pas divorcit, nuk është e lehtë të gjesh shumë hulumtime mbi divorcin dhe çiftet e divorcuara dhe çfarë…

add comment
Translate »