Cilat janë pesë komplekset kryesore të femrave në seks?

Ndodh shpeshherë që femrat nuk arrijnë ta shijojnë seksin dhe të përjetojnë orgazmën pasi kanë disa komplekse që nuk i lejon ato të ndihen të lira. Disa nga komplekset dhe shqetësimet kryesore të tyre janë:…

add comment

Kënaqësi në telefon? Tani më shumë se kurrë!

Distancimi social nuk është fare i lehtë, aq më tepër nëse do t’ju duhet të qëndroni larg partnerit tuaj. Pjesa më e sikletshme është mungesa e kontaktit fizik. Duhet të mbarojë e gjithë kjo, për…

add comment

Në cilën moshë femrat kanë impuls të shtuar seksual?

Duket që në gjithë këtë rolin më të madh nuk e ka as partneri, as statusi dashuror, por ora biologjike dhe rrahjet e zëshme të zemrës së tyre. Në të tridhjetat, por edhe në të…

add comment
Translate »