Arsyet pse meshkujt pelqejne femra ne moshe

Dhjetë arsye pse meshkujt pëlqejnë femra më të mëdha në moshë

Një studim i fundit ka zbuluar se meshkujve të moshave 20 – 29 vjeç u pëlqen të frekuentojnë femra më të mëdha në moshë. Ky studim do të rrëzonte teoritë e kërkimeve të mëparshme, sipas të…

add comment

Pse “Seksi i Pajtimit” është më i mirë sesa ai normal?

Çiftet pajtohen se ka diçka tejet pasionante që vjen pas një fjalosjeje të madhe – seksi pas debatit! Dhe përderisa disave mund t’u duket e çuditshme ky ndryshim drastik i rrethanave, shkencëtarët faktikisht e kanë…

add comment

Çfarë mendojnë meshkujt derisa janë duke bërë dashuri?

Sikur të dinin femrat për çka mendojnë meshkujt derisa bëjnë dashuri, do të nevrikoseshin më pak Edhe një dëshmi që jemi dy botë të ndryshme! Shumë hulumtime kanë treguar që derisa bëjnë dashuri meshkujt janë…

add comment

Kënaqësia femërore: Pesë çelësat e orgazmës femërore

Për të arritur kulmin është i nevojshëm një kalim njohës dhe i pëlqimit në vetvete i preferencave dhe instinkteve. Mbi të gjitha, ato të një trupi të aftë për të dhënë emocionet e vërteta. Ndërlikime,…

add comment

Harrojeni paralojën: Kënaqësia e femrave me mendimet erotike!

“Tani e tutje harrojeni paralojën, çelësi i kënaqësisë seksuale te femrat gjendet në trurin e tyre!” – konstatojnë shkencëtarët e Universitetit të Otavës Nëpërmjet një studimi të madh ata kanë intervistuar femrat të cilat kanë vështirësi…

add comment

Gjashtë gjërat që burrat i pëlqejnë tek gjoksi i grave

Bukuria e gjoksit femëror tek burrat është aq e fortë sa shumë gra kalojnë orë të tëra në pasqyrë duke zgjedhur veshjen e duhur që e ekspozon këtë pjesë të trupit. Por, çfarë duan vërtetë…

add comment

Sa shpesh duhet të bëjnë çiftet seks për të qenë të lumtur!

Sa shpesh rekomandohet të bëni seks? Një herë në muaj? Çdo ditë? Dy herë në javë? Ka shumë hulumtime për këtë pyetje, saqë mund të mendoni se seksi është diçka për çfarë dëshirojnë të flasin…

add comment

Nëse femrës ia prekni këtë vend, do të kenë orgazëm më të fuqishme dhe më të gjatë!

Harroni klitorisin dhe pikën G. Për pikën A rrallëkush ka dëgjuar, ndërkaq seksologu Yvonne Fulbright thekson që stimulimi i saj jep orgazmën më intensive dhe më të gjatë të mundshme. Ajo gjendet thellë në vagjinë,…

add comment

Pesë hile që kënaqësia të zgjasë sa të doni ju!

Nëse keni bërë ndonjëherë seks me dikë që mbaron shumë shpejt, e dini mirë sa e mërzitshme mund të jetë për të dy Për të qenë të sinqertë, kohëzgjatja mesatare e seksit penetrues është gjashtë…

add comment

Meshkuj, ky është gabimi më i madh që e bëni në shtrat

Përqafimi pas seksit mund të jetë ndër mënyrat më të lehta për ta bërë atë të kërkojë më shumë, tregon një anketim i fundit nga Sex Information and Education Council të Kanadasë në bashkëpunim me…

add comment

Kini pak durim, vajza: Ja në ç’moshë do të vijnë orgazmat më të papara!

Nëse ndjeni vështirësi në arritjen e orgazmës, nuk jeni të vetmet. Një në tre 3 gra has probleme për të arritur kënaqësinë seksuale, ndërsa 80% e femrave e kanë të vështirë të arrijnë orgazmën vetëm…

add comment
Translate »