Krijo ikon ne webfaqe falas

Gjashtë WebFaqe ku ju mund të gjeni ikona falas për faqen tuaj!

Ikonat janë bërë pjesë e pandashme e dizenjimeve web, posterave, broshurave etj. Në vend që të ridizenjoni një ikonë të caktuar, ju mund t’i shkarkoni ato në formate të  ndryshme dhe ti përshtatni ato individualisht….

add comment
Translate »