Diferenca mes cPanel dhe WHM për hosting!

Dy mjete me të vërtetë të rëndësishme që janë në dispozicion për ju me llogarinë tuaj te hostimit në DreamHost.com janë cPanel dhe WHM. Vertet mund te duken të ngjashme, por janë mjete të ndryshme me qëllime të ndryshme. Çfarë…

add comment
Translate »