Mbroni fëmijët dhe veten nga coronavirusi

Gjashtë rekomandime kryesore të pediatërve: Mbroni fëmijët dhe veten nga Coronavirusi

Si të luftojnë prindërit kundër virusit aktual dhe cilat masa konkrete do të duhej t’i marrin Gjashtë gjëra konkrete të cilat do të duhej t’i ndërmerrni në mënyrë që të mbroni veten dhe fëmijët nga…

add comment

Kënaqësi në telefon? Tani më shumë se kurrë!

Distancimi social nuk është fare i lehtë, aq më tepër nëse do t’ju duhet të qëndroni larg partnerit tuaj. Pjesa më e sikletshme është mungesa e kontaktit fizik. Duhet të mbarojë e gjithë kjo, për…

add comment

Kafiteria në Gjermani me ide “gjeniale” të mbajtjes së distancës mes klientëve

Një kafiteri në Gjermani ka detyruar klientët e saj që të bartin në kokë një lloj gome për shpëtim nga mbytja në ujë, me qëllim që të respektohet distanca fizike sociale në kohën kur ky…

add comment
Translate »