Çorbë proteinike

Çorbë proteinike: E mrekullueshme nëse mbani dietë, e gatshme për 30 minuta!

Preferoni për fundjavë të hani ushqim të shijshëm, kjo është receta ideale për ju. Bazohet në thjerrëza,të cilat janë të pasura me albumina dhe koncentrat domatesh. Përbërësit: – 800 ml salcë domatesh; – 55 gr…

add comment
Translate »