Çorape te ngrohta per seks me te mire

Për seks më të mirë mbathni çorape të ngrohta

Qarkullimi i dobët i gjakut dhe shputat e ftohta, mund të jenë “vrasës” të rrezikshëm të epshit. Jeni në dhomën e gjumit apo në ndonjë vend të përshtatshëm për të bërë seks, që të dytë…

add comment
Translate »