Çiftin nga Zvicra i zë gjumi në dyshekun e ujit

Aventura e çiftit nga Zvicra, i zë gjumi në dyshekun e ujit – zgjohen në det të hapur

Po pushonin në një dyshek uji, pranë bregut dhe nuk e kuptuan fare sesi i zuri gjumi. Por kur u zgjuan, ishin në det të hapur, më shumë se një kilometër larg plazhit. Kjo i…

add comment
Translate »