Ryan Gosling dhe Chris Evans në set për filmin The Gray Man

Ryan Gosling dhe Chris Evans në set për filmin “The Gray Man”, film me shpenzime më të mëdha në Netflix

Që të dy aktorët njihet për një karrierë në bujshme në industrinë kinematografike. Bëhet fjalë për aktorët Rayan Gosling dhe Chris Evans të cilët janë duke u përgatitur për filmin më të ri të Netflix,…

add comment
Translate »