Google AdSense çfarë është dhe si funksionon ?

Nëse jeni fillestar në Blogging dhe në botën në internetit në përgjithësi, ju mund të keni dëgjuar për Google Adsense ose keni parë reklama Adsense kur keni kontrolluar diçka në Google dhe vizituat një faqe…

add comment
Translate »