Tom and Jerry - Efektet e filmave vizatimor

Efektet e filmave vizatimorë dhe stimulimi i dhunës tek fëmijët!

“Një drejtor i një spitali raportonte se një miush, për të cilin thuhet se po shihte televizion, sulmoi një vajzë të vogël dhe macen e saj… Si miu ashtu dhe macja mbijetuan, por po e…

add comment
Translate »