Si do e festojnë diplomimin studentët amerikanë?

Ceremonia e diplomimit është një event i madh në Shtetet e Bashkuara. Një shans për të hedhur në ajër kapelet dhe për të festuar me miqtë dhe familjen fazën tjetër. Por të diplomuarit e vitit…

add comment
Translate »