Bruce Lee dhe Kareem Abdul-Jabbar

Bruce Lee dhe Kareem Abdul-Jabbar: Miqësia që çoi në skenën legjendare filmike

Bruce Lee ka qenë një prej yjeve të famshme të filmit në vitet e gjashtëdhjeta dhe shtatëdhjeta dhe një aplikues i njohur i arteve marciale. Ai vdiq papritur në vitin 1973, mirëpo statusi ikonik i…

add comment
Translate »