Si të ndërtoni një webfaqe interneti në WordPress

Ka dy komponente kryesore për çdo faqe interneti: emri i domain  dhe hosting. Emri i domain është se si njerëzit hyjnë në faqen tuaj. Hostimi i referohet kompjuterëve fizikë që ruan dosjet e tua të…

3 comments

Çfarë është WordPress?

WordPress është një nga sistemet më të njohura të menaxhimit të përmbajtjes (CMS) në dispozicion në botën kibernetike. Ndërsa kjo mund të tingëllojë shumë teknike, është vërtet mjaft e thjeshtë. Një sistem i menaxhimit të…

7 comments
Translate »