Me shume se 2500 doreshkrime islame

Mbi 2,500 tekste të ralla nga bota islame do të publikohen falas në Internet

Më shumë se 2,500 dorëshkrime dhe libra të rrallë nga bota islame, të cilat lidhen me një periudhë më të gjatë se një mijë vjet, do të jenë të qasshme falas në internet. Biblioteka Kombëtare…

add comment
Translate »