Ilire Vinca ftohet të bëhet pjesë e Akademisë Evropiane të Filmit

Aktorja e njohur kosovare Ilire Vinca është ftuar të bëhet pjesë e Akademisë Evropiane të Filmit. Ilire Vinca ka një karierë të pasur si aktore e filmit, teatrit dhe si profesoreshë e aktrimit në Universitetin…

add comment
Translate »