Nipi i Elvis Presley dhe djali i Lisa Marie Presley, Benjamin Keough

Tronditi botën, del rezultati i autopsisë së nipit 27-vjeçar të Elvis Presley-t

Nipi i Elvis Presley dhe djali i Lisa Marie Presley, Benjamin Keough, ka vrarë veten në mënyrë tragjike. 27-vjeçari u gjet nga policia me një plagë të vetme arme në kraharor, rreth orës 6:30 të…

add comment
Translate »