Dokumentari për veprat e Bekim Fehmiut

Publikohet ‘trailer’-i i dokumentarit për jetën dhe veprat e Bekim Fehmiut

Të hënën u shënua dhjetëvjetori i vdekjes së aktorit të madh shqiptar, Bekim Fehmiu. Fehmiu shquhet si një nga figurat më të mëdha të kinematografisë vendore, i cili ka lënë prapa një karrierë të bujshme…

1 comment
Translate »