Producenti i “Bad Boys”: Jemi duke punuar për filmin e katërt

Prodhuesi i Bad Boys, Jerry Bruckherimer, është duke punuar në një draft për vazhdimin e katërt të filmit të popullarizuar. Filmi i fundit, ku morën pjesë Will Smith dhe Martin Lawrence, pati sukses të madh…

add comment
Translate »