Dhurata Dora imazhe atraktive nga Spanja

Dhurata Dora sjell imazhe atraktive nga Spanja, teksa vë në pah linjat trupore

Këngëtarja e njohur, Dhurata Dora, ka qenë mjaft aktive këtë verë sa i përket prurjeve të reja muzikore. Ajo është aktualisht duke shijuar sukseset e dy projekteve muzikore më të fundit “Ferrari” dhe “Fajet” në…

add comment
Translate »