“Shtëpia e ylberit” – artistja 70 vjeçare shpenzoi mijëra dollarë për ta dizajnuar objektin

Artistja Jane Gottlieb, 70 vjeçe, ka shpenzuar mijëra dollarë, duke shndërruar pjesën e jashtme dhe të brendshme të shtëpisë së saj në Santa Barbara të Kalifornisë, dhe duket si një “parajsë ylberi”. Sipas mediave të…

add comment
Translate »