Apple iOS15

iOS 15 është gati: 5 veçoritë më të mira të reja

Pamje e re për Safari, përqendrim më i mirë me modalitetin e fokusit dhe më shumë mbrojtje të të dhënave. Ne do t’ju tregojmë se çfarë ka të re. Javën e kaluar Apple jo vetëm…

add comment

20 fakte për Steve Jobs që do t’ju habisin jo pak

Pavarësisht arritjeve të padiskutueshme të një nga njerëzve më inovatorë të kohës sonë, rruga e Steve Jobs drejt suksesit mund të jetë shumë gjëra, përveçse e zakonshme 1. Steve Jobs u birësua nga Clara dhe…

add comment
Translate »