A është ky burgu më i vogël në botë?

Sark është një ishull i vogël me vetëm 2.1 kilometra katrorë, me një popullsi të vogël, 500 ose më shumë banorë, dhe, siç tregojnë këto foto – ka një burg të vogël. Në fakt, siç…

add comment
Translate »