Filmi rus për luftën e Kosovës, me plot trillime për UÇK-në e shqiptarët

Rusia historikisht ka qenë kundër Kosovës dhe pavarësisë së saj. E këtë e ka dëshmuar në etapa të ndryshme duke i qëndruar afër regjimit të Millosheviqit, por edhe pas luftës e deri në ditët e…

2 comments
Translate »