Altuna Sejdiu - Tuna - ZOGU

Altuna Sejdiu-Tuna i rikthehet vëmendjes me “ZOGUN”

Këngëtarja Altuna Sejdiu-Tuna duket se ka ruajtur format e saj seksi gjatë pandemisë së koronavirusit. Këngëtarja, e cila është e martuar me Patris Berishë dhe ka një djalë, vitin e kaluar kishte ardhur me një…

add comment
Translate »