New Mexico: Gjen qese me 135 mijë dollarë dhe e dorëzon në polici

Një adoleshent është vlerësuar për ndershmërinë e tij pasi ka gjetur në tokë një qese me 135,000 dhe më pas e ka dorëzuar te autoritetet. Amerikani José Nuñez Romaniz, 19 vjeç, kontaktoi menjëherë numrin e…

add comment
Translate »