Vedat Bajrami “LIKI”: A vjen ajo ditë me shku n’dasëm?

Vedat Bajrami është aktori i njohur kosovar që me skeçet dhe stilin e tij humoristik ka bërë ta duan e simpatizojnë një masë e gjerë. Roli që e bëri akoma më të dashur është ai…

add comment
Translate »