Kuriozitete interesante

Disa kuriozitete interesante që ndoshta nuk i keni ditur

Nëse keni menduar se i dini të gjitha, këto kuriozitete do ju bëjnë që të mendoheni dy herë. “Prova” matematikore pse 1+1 bëjnë 2, është argumentuar në një shtjellim plot 372 faqe të gjatë, dhe…

add comment
Translate »