20 fakte për Steve Jobs që do t’ju habisin jo pak

Pavarësisht arritjeve të padiskutueshme të një nga njerëzve më inovatorë të kohës sonë, rruga e Steve Jobs drejt suksesit mund të jetë shumë gjëra, përveçse e zakonshme 1. Steve Jobs u birësua nga Clara dhe…

add comment
Translate »