“Speca të mbushur me djathë në kavanoz” Ide e mirë për dimër!

Speca të mbushur me djathë

Kavanozat me speca ruani në vend të ftohtë dhe të errët.

Përbërësit:

– 1,5 kg speca të ëmbël;
– ½ kg speca djegës;
– 1,5 kg djathë;
– 2 l hirrë;
– 4 lugë kripë.

Përgatitja:

Hirrën dhe kripën përzieni dhe lini të vlojnë, pastaj ftohni.

Djathin thërrmojeni dhe mbushni specat.

Radhisni në kavanoz dhe qitni sipër hirrën e zier dhe të ftohur.

Ruani në vend të errët dhe të ftohtë.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »