“Shtëpia e ylberit” – artistja 70 vjeçare shpenzoi mijëra dollarë për ta dizajnuar objektin

Artistja Jane Gottlieb, 70 vjeçe, ka shpenzuar mijëra dollarë, duke shndërruar pjesën e jashtme dhe të brendshme të shtëpisë së saj në Santa Barbara të Kalifornisë, dhe duket si një “parajsë ylberi”.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, megjithëse jo të gjithë fqinjtë e saj e aprovojnë shtëpinë super të ndritshme, 70 vjeçares, i pëlqen të jetojë në një vepër gjigante arti.

Të gjithë kalimtarët që e shikojnë këtë vepër e njohin si “shtëpia e ylberit”, dhe me të vërtet të jep ndjesinë që aty burojnë ngjyrat e kësaj dukurie optike.

“Kur njerëziz e shohin për herë të parë, ata buzëqeshin. Ndihen menjëherë të lumtur sepse nuk kanë parë kurrë diçka të tillë”, shprehet Jane. /Telegrafi/

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »