Ryan Gosling dhe Chris Evans në set për filmin “The Gray Man”, film me shpenzime më të mëdha në Netflix

Ryan Gosling dhe Chris Evans në set për filmin The Gray Man

Që të dy aktorët njihet për një karrierë në bujshme në industrinë kinematografike.

Bëhet fjalë për aktorët Rayan Gosling dhe Chris Evans të cilët janë duke u përgatitur për filmin më të ri të Netflix, “The Gray Man”, shkruan Daily Mail.

Sipas Deadline, një shërbimet e një filmi të tillë kanë kaluar pritshmërisë, duke u bërë njëri nga investimet më të mëdha.

Ryan Gosling dhe Chris Evans në set për filmin The Gray Man

Kjo vjen, pasi Netflix arriti 10 milionë abonent vetëm gjatë pandemisë coronavirus.

“The Gray Man” pretendon të krijojë një stil të James Bond, me shpenzime të cilat arrijnë 200 milionë dollarë.

Ryan Gosling dhe Chris Evans në set për filmin The Gray Man

I shkruar në vitin 2009 nga Mark Greaney, tashmë romani do të transmetohet në ekranet televizive.

Ndërkaq, rolet e dy aktorëve janë pothuajse të njëjta, i përqendruar në planet e CIA-së, Ryan dhe Chris do luajnë si gjykatës. /Telegrafi/

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »