Roboti 18 metërsh bën hapat e parë në Japoni, si në filmin “Transformers”

Roboti 18 metërsh si ne filmin Transformers

Një robot 18 metra i gjatë që është ndërtuar duke u inspiruar në filmin e animuar Mobile Siut Gundam, ka bërë hapat e parë.

Kjo makineri gjigante është një robot humanoid, që jemi mësuar t’i shohim në filmat Pacific Rim dhe Transformers.

Roboti është ndërtuar si pjesë e një atraksioni të ri në Yamashita Pier nga inxhinierët e Gundam në Portin e Yokohamas.

Në videon e publikuar më poshtë shihen inxhinierët duke kryer testet rutinore, ku roboti lëviz gjurin por që shihet se i mungon koka kësaj makinerie e cila pritet të kompletohet në ditët në vijim.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »