Tumor markerët dhe rëndësia e tyre te sëmundjet kancerogjene

Tumor markerët janë substanca që prodhohen nga indi tumoral gjegjësisht nga qelizat kancerogjene apo edhe nga vetë organizmi si përgjigje ndaj këtyre qelizave. Dr. Shpresa HuruglicaSpecialiste e Biokimisë klinikeTel: 044 413-928 Tumor markerët mund të…

add comment

Superjahti i projektuar nga Porsche del në shitje – publikohen pamjet “që u mbajtën të fshehura për disa vjet”

Ka kaluar gati një dekadë pritje, por ky superjaht i ri i projektuar nga Porsche duket se ia vlen të presësh. I përshkruar si “një anije kozmike mbi ujë”, Royal Falcon One doli në shitje…

add comment

Filmoi nga ajri me dron, pretendon se ka regjistruar një krokodil shtatë metra në ujërat e njelmëta

Një burrë që po filmonte nga ajri me dron ka arritur ta regjistroj një pamje të pazakontë – një krokodil shtatë metra të gjatë në ujërat e njelmëta, që mund të konsiderohet si krokodili më…

add comment