Nissani që kushton 990 mijë euro, dhe gati është shitur i tëri në treg!

Nissan GT-R50 nga Italdesign

Nissan më i shtrenjtë dhe më ‘brutal’ në histori u prezantua në Itali. Dhe siç i përshtatet një veture të tillë, u zgjodh vendndodhja e përshtatshme për premierë të tillë, pra u zgjodh pista Tazio Nuvolari në Cervezina.

Emri i plotë Nissan GT-R50 nga Italdesign filloi zhvillimin dy vjet më parë.

Nissan GT R50 nga Italdesign

Tani mund të shohim performancën përfundimtare pasi do të dorëzohet tek klientët.

Kopjet e para do të dorëzohen në fund të vitit.

50-vjetori i GT-R shënohet nga kjo performancë, e cila ende mundësohet nga një Twinturbo 3.8 V6, dhe me 720 kuaj fuqi dhe 780 Nm.

Brezi R35 ka qenë me ne për 13 vjet. Në Nissan, megjithatë, ata theksojnë se pothuajse gjithçka këtu është e re. Kjo mbështetet nga fakti se makina ka ndryshuar dimensionet. Tani është 54 mm më e ulët, dhe rrotat janë me diametër 21 inç.

Nissan GT-R50 nga Italdesign

Në anën mekanike, përveç fuqisë më të lartë të motorit, pronarët e ardhshëm gjithashtu mund të mbështeten në një shasi të rishikuar me nënshkrimin e Bilstein, ndërsa Brembo u kujdes për frenat edhe më të fortë.

Dhe besoni apo jo, ky Nissan kushton 990,000 euro dhe pothuajse është shitur i tëri. /fbiznes.com/

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code