NeoBux : PTC faqja më e sigurtë për të fituar online nëpërmjet klikimeve!

NeoBux eshte ne treg per klikime per me shume se 12 vite dhe eshte nje nder faqet per klikime me e besushme per te gjithe.

Per te gjithe ju qe nuk keni akoma llogari per transfer parash ate mund ta beni duke klikuar ne linkun … Hap nje llogari Skrill

Dhe me pas kthehuni dhe regjistrohuni ne NeoBux per te filluar me ptc Kliko dhe Fito.

Reth NeoBux :

Egziston qe nga: 04/2008
Metodat e pagesës: Paypal, Skrill, Neteller
Të ardhurat: PTC, Video, Oferta, AdPrize
Pagesa për Klikim: 0,015 $ – 0,001 $
Pagesa për Klikim Direkt: 0,005 $ – 0,0005 $
Pagesa për Klikim me Qira: 0,01 $ – 0,005 $
Komisionet e Ofertave Neocoin: 20%
Komisionet e Ofertave të Minijobs: 12%
Komisionet e shitjeve: 1%
Pagesa minimale: $ 2 +

REGJISTROHU TANI

Se shpejti ne postimin e radhes do te keni po ashtu nje faqe te besueshme … per cdo pengese apo paqartesi na shkruani ne komente ose na kontaktoni direkt … /fbiznes.com/

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »