Makina ëndërruese për shumë njerëz, konsumon vetëm 2 litra, por shkon si një Porsche

Genius Garage paraqet makinën Omega

Makina Omega është një makinë ëndërruese për shumë njerëz, të paktën kur bëhet fjalë për performancën.

Casey Putsch e quan veten një projektues, inxhinier, artist, dhe shofer profesionist, ose “njeri i Rilindjes së epokës moderne”.

Fakti është se atij nuk i mungon imagjinata dhe njohuria, veçanërisht nëse shikoni këtë makinë.

Genius Garage paraqet makinën Omega, një makinë unike që kombinon tipare të rëndësishme si konsumi minimal dhe shpejtësi të jashtëzakonshme.

Omega është shumë ndryshe nga makinat tjera.

Kjo makinë shpenzon 2.35 l në 100 km.

Por projektuesi Casey i ‘ndërlikon’ pak gjërat këtu dhe thotë se kjo makinë duhet shkon më mirë sesa Dodge Viper, domethënë për të kapur 100 km/orë, kësaj makine i duhen më pak se katër sekonda. /Telegrafi/

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code